LET OP! Vanwege vakantie zijn wij gesloten van vrijdag (23-04) tm vrijdag (30-04) en versturen we geen bestellingen. 5% extra korting met code: KONINGSDAG > meer info

Vakantie / Koningsdag 2021

Wij gaan enkele dagen sluiten vanwege Koningsdag en het inventariseren van voorraden. Om de overlast zo minimaal te houden sluiten wij enkele dagen. We zijn gesloten vanaf vrijdag 22-04-2021 t/m vrijdag 30-04-2021.  We zijn weer geopend vanaf maandag 03-05-2021. Wat betekent dit voor je lopende bestelling, of voor een bestelling die je wilt plaatsen? Je leest het hieronder. 

Bestellingen geplaatst vóór, of op 23-04-2021

Als je hebt besteld op 23 april 2021 (voor 14:00), dan wordt je bestelling gewoon volgens aangegeven planning verstuurd. Je hebt een e-mail ontvangen met een datum van de verwachte levering. Mochten we niet voor de sluiting kunnen leveren ontvang je daar uiteraard bericht over.

Nu een bestelling plaatsen (vanaf 23-04-2021)

Als je nu een bestelling wilt gaan plaatsen, dan ontvang je 5% korting op de gehele bestelling, mits je de kortingcode 'KONINGSDAG' gebruikt! Dit ter compensatie voor de langere levertijd. We kunnen je bestelling namelijk pas op of na 03-05-2021 versturen. Gezien de verwachtte drukte, doen we onze uiterste best om je bestelling alsnog zo snel mogelijk te versturen, maar laat duidelijk zijn dat dit zeker niet eerder zal zijn dan maandag 3 Mei. Zoals aangegeven krijg je daarom 5% korting op je gehele bestelling, mits je kortingcode ‘KONINGSDAG’ gebruikt tijdens het bestellen.

Wel besteld maar je kan niet wachten

Mocht je een bestelling geplaatst hebben in de periode waarin we gesloten zijn en bijvoorbeeld de melding niet hebben gezien of bij later inziens toch niet kan wachten, dan is het uiteraard mogelijk om de bestelling te annuleren. Stuur in dat geval een email middels het contactformulier en vermeld daarin dat je de bestelling wil annuleren. Vergeet niet het bestelnummer te vermelden voor een snelle afhandeling. Let wel; we kunnen je mail niet eerder in behandeling nemen dan op maandag 03-05-2020.

Bestelling retourneren

Wil je iets retourneren wat je hebt ontvangen? We verzoeken je dan om te wachten tot 3 Mei met het retourneren van je bestelling. Uiteraard rekenen we deze extra dagen niet mee in het recht op het retour van 14 dagen na ontvangst van het product.

☆☆☆ Wij wensen iedereen een leuke Koningsdag ☆☆☆

Terug naar boven