LET OP! Vanwege de Zomervakantie zijn wij gesloten vanaf 12-07-2019 t/m 30-07-2019. In deze periode versturen we geen bestellingen en zijn we niet bereikbaar. 5% KORTING met kortingcode ‘vak18’ op alles! Klik hier voor meer informatie.

Uitlaat

Uitlaat Peugeot Fox brom of snor nodig?

Wij hebben alle uitlaten die er te verkrijgen zijn voor je Fox! Koop goedkoop een goede uitlaad, standaard of snel via onze webshop met snelle levering.
Op onze webshop speciaal voor Peugeot Fox onderdelen zit je goed, we hebben dan ook een groot assoritment van uitlaten voor de Fox.
Wil je de Fox standaard houden en niet te veel lawaai hebben dan is de Sito standaard uitlaat een goed alternatief voor de dure originele uitlaat.
Ook de Tecnigas 'standaard uitlaat' is een goed en voordelig alternatief. Alle uitlaten in ons assortiment passen op de Fox snor (25 km) en brom (45km uitvoering) de uitlaten zijn gelijk. De Peugeot Fox uitlaat is makkelijk zelf te verwisselen en wij raden aan bij het vervangen van de uitlaat ook een nieuwe uitlaatpakking te plaatsen, welke je hier natuurlijk ook vind. Ook als de originele uitlaat verstopt is van de Fox, is het sneller en voordeliger een nieuwe uitlaat aan te schaffen. De uitlaat van Pegeot Fox snor en brom zijn hetzelfde. De standaard uitlaten die wij leveren zijn voorzien van een 'prop' in de bocht wat dient als begrenzer om ervoor te zorgen dat de Fox standaard loopt. Het is mogelijk deze begrenzer te verwijderen maar dan gaat de Fox sneller lopen en is het verboden om op de openbare weg te rijden. Gebruikt je de Fox voor op het cuircuit of race en wil je hem opvoeren? Dan hebben we ook andere uitlaten zoals de Giannelli en de Technigas bocht uitlaat. Heb je vragen over de juiste uitlaat voor Peugeot Fox, neem dan contact op met onze klantenservice.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 1. uitlaat moer peugeot fox

  Koperen uitlaatmoer voor het bevestigen van de uitlaat op de cilinder bij alle uitvoeringen van de Peugeot Fox.
  Deze moer wordt per stuk verkocht maar er zijn er 2 per cilinder/uitlaat nodig, je dient er dan dus 2 te bestellen als je ze beide wil vervangen.

  Meer Informatie
 2. Uitlaatpakking Peugeot Fox
  Pakking voor de uitlaat, komt tussen de uitlaatbocht en de cilinder. Koperen pakking, rond uitgevoerd. Meer Informatie
 3. Hitteschild Peugeot Fox
 4. Hitteschild Peugeot Fox Origineel
  LET OP! Niet voorradig en (tijdelijk) niet leverbaar! Meer Informatie
 5. Uitlaat Peugeot Fox Origineel model
  Standaard uitlaat voor Peugeot Fox brom 45 km/h (past niet op de snor uitvoering, daarvoor is de Sito+ uitlaat nodig) Meer Informatie
 6. Uitlaat Peugeot Fox 2003
  Vervangings uitlaat voor Peugeot Fox brom en snor. Deze Tecno uitlaat heeft de looks van het 2003 model uitlaat en heeft daarnaast een goede prijs-kwaliteit verhouding. Passend op alle uitvoeringen Meer Informatie
 7. Tecnigas uitlaat peugeot fox
  Tecnigas uitlaat Peugeot Fox kopen? Met deze uitlaat op je Fox ga je een stuk sneller en heb je meer trekkracht. Uiteraard moet je wel zorgen voor de juiste afstelling. Deze Tecnigas uitlaat past op alle uitvoeringen van de Fox, dus ook op Fox Deluxe en Fox snor (25). Daarnaast past deze uitlaat ook op de Honda Wallaroo. Meer Informatie
 8. Uitlaat Peugeot Fox - Giannelli
 9. Uitlaat Peugeot Fox - Sito+ standaard
  Sito uitlaat Fox, geschikt voor alle uitvoeringen van de Peugeot Fox, snor en brom. Meer Informatie
 10. Uitlaat Peugeot Fox - TNT racing
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Terug naar boven